15 juli 2011

Åter igen lite lös i magen

Igår besökte vi veterinären för en vaccination. Allt gick bra, bortsett från att de först trodde att Timja hetter Thea (!?).

Dock har hon blivit lite lös i magen igen. Under natten blev vi först jättesura, för hon väckte oss mindre än en timme efter att vi rastat henne. Men när vi tog ut henne så förstod vi att det var hennes mage som spökade, och vi fick gå ut säkert tre-dubbelt så många gånger under natten. Skönt i alla fall att hon väcker oss så det slipper lukta i lägenheten... Nu på morgonen kunde vi dock finna en helnöt (jordnöt? mandel?) i hennes avföring. Var det denna som orsakade att hon var (är?) lös i magen? Förra gången så sket hon ut något som liknande en liten sten, kort därefter upphörde hennes lösa avföring. Hoppas att det är samma denna gång. Förstår bara inte när hon hinner få i sig allt, vi är ju så uppmärksamma!

2 kommentarer:

Timjas mattes mamma sa...

Hon åt ju en hel hög kottar i Lindome!!

Linnea och Pär sa...

Hon tycker om att tugga sönder dem som en ekorre, men hon sväljer inte bitarna - efter hon är klar med en kotte så ligger det smulor över hela golvet. Flertalet kottar har följt med oss hem till lägenheten, de uppskattas högt av Timja!

Skicka en kommentar