22 aug. 2011

Ännu en tripp till lekhagen




Så besökte vi majvallens hundhage ännu en gång. Timja hittade genast en jämngammal lekkompis som hon bara hade sååå kul med. Och självklart hittade de gyttjepölen. Dock blev jag lite rädd när en annan, aggressiv hona bet Timja - och även två andra hundar. Hon skulle "socialiseras" sade matten, men efter tredje "bitet" så lämnade de hagen. Tack och lov! Timja blev som tur inte skadad, inte de andra hundarna heller, men det var lite läskigt. Men jag blev glad att jag hade med mig min första-hjälpen-påse som jag köpte på Apoteket - just för att ha med mig på längre hundpromenader.

Timja fortsätter att kissa oprovicerat inomhus. Inte heller förvarnar hon oss. Eller - ibland tittar hon lite skumt på oss, men den blicken kan betyda lite vad som helst och ca 20 % av gångerna så betyder den tydligen "ta ut mig, jag vill kissa". Men man tycker ju att hon kan gny eller krafsa på dörren eller något i den stilen. Kan man lära henne detta?? Många frågor till valpkursen imorgon. Ser fram emot den!!




4 kommentarer:

Anneli sa...

Gyttjebrottning?
Vem vann?

Linnea och Pär sa...

De lekte både schysst och väldigt lika, så det är svårt att avgöra. Men Timja tog nog hem priset när det gällde smutsighet.

Anonym sa...

Kobajs är bra mycket bättre än gyttja. Mvh Ajax

elsofo sa...

Så kul Timja ser ut att ha. Vill också vara med och leka!

Skicka en kommentar