14 jan. 2013

Timja i SÄLEN

Oj oj vilken resa!

Timja har nu varit uppe med familjen i Sälen. Jag kan konstatera en sak: hon ÄLSKAR snö! Det bästa Timja vet är att få lufsa omkring i snön och sätta huvudet i varenda hål och lukta och nosa. När hon "springer" i snön så sjunker hela hennes kropp ner - hon måste bränna rätt många kalorier! Däremot har morgonen varit en stressad tid för Timja. När hela familjen gör sig redo för att bege sig ut i skidbacken så blir hon så stressad att hon glömmer att äta frukost. Frukosten har därför serverats vid cirka 11-tiden, lagom till fikat.

Vi har haft tur med vädret: cirka 3-5 minus de flesta dagar. Någon dag var det 10-12 minus, men Timja verkade inte ha något emot kylan. Fast å andra sidan blir man rätt varm av att dra pulkor, springa i backar och jaga snö...


Bilresan upp gick utan problem! Däremot var hon lite fånig på hemvägen, då gick hon omkring i buren, andades häftigt och kunde inte sitta still (trots att hon ätit, bajsat, druckit och kissat). Nåja, slutet gott allting gott. Väl hemma på Stigbergsliden så kröp hon direkt ner i sin korg och somnade. Sov gott Timja!
 








1 kommentar:

Ja, ni vem som kommenterar mest här sa...

Tittar in hit lite då och då för att se om det kommit några nya fina bilder på gullhunden.
Det har det inte.
Men jag tar gärna en titt på de gamla bilderna i högerkanten. Tvåmånadersbilden är min favorit-en lite sorgsen och supergullig vovve!

Skicka en kommentar