24 apr. 2012

Skendräktig - jovisst!

Häromdagen var Timja hos veterinären. Jag kommer nog aldrig att komma underfund med varför Timja tycker det är så kul. Hon har varit där rätt många gånger, både för sprutor men även för att få gegga djupt nerstoppat i hennes öron, båda rätt obehagliga upplevelser,  men ändå viftar hon på svansen och avgudar hennes doktor. Vi får väl vara tacksamma att hunden drar oss till veterinären och inte tvärt om.

Men något vi fick bekräftat hos veterinären var att hon var skendräktig. Ända sedan hon löpte har hon haft uppsvullna bröstvårtor, och vi dumma förstagångsägare trodde att "nåja, de blir väl större efter första löpet" när hon egentligen var skendräktig. Men vi har inte märkt av någon depression hos henne, hon är fortfarande glada pigga Timja.

Idag tog jag ut henne på en stadsträning. Vi tog vagnen till Haga och promenerade utmed kanalen. Det blommar jättefint nu! Därefter tog vi oss bort mot Koppamärra där vi satt och andades in staden. Timja lugnar ner sig snabbare nu, men visst går blicken väldigt fort :) Vi överraskade Pär på jobbet i Vasasten, och sedan bar det hemåt. Hon deckade på köksgolvet efter att ha sörplat i sig mängder av vatten. Hon är inte så tuff som hon tror!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar